Je eigen behandel-ervaring op deze site

Sroll naar beneden voor het lezen van ervaringen van cliënten.

Door jouw ervaring met het therapieproces bij EFT-Nijmegen-Sanitas te beschrijven, help je andere cliënten een beeld te geven over wat Sanitas voor hen zou kunnen betekenen. Jouw verhaal is waardevol om anderen te informeren vanuit het gezichtspunt van de cliënt. Daarom zou het fijn zijn als je aan de hand van de volgende punten een kort verslag maakt. Je hoeft niet alle punten te benoemen. Het is niet noodzakelijk je eigen naam te vernoemen.

Bedankt namens Sanitas.

1 Stuur mij een mail en beschrijf hierin kort je klacht en hoelang deze al bestond. 2 Kan je ook aangeven hoe ernstige de klacht was?  3 Als je andere therapievormen hebt gehad of medicatie gebruikt, benoem deze kort en geef de periode aan. 4 Wat waren je verwachtingen van Sanitas? 5 Is dit uitgekomen? 6 Hoe vond je de benadering van de therapeut? 7 Hoeveel sessies heb je genoten? 8 Ben je tevreden over het resultaat? 9 Zou je een ander aanraden bij Sanitas in therapie te gaan en zo ja waarom? 10 Kun je jezelf op dit moment nog herinneren hoe hevig je klachten waren toen je in de praktijk kwam? 11 En komt jouw idee daarover overeen met wat je in het intakegesprek verklaarde?

Heb je vragen:

Klik hier voor: contact

Of bel om direct om je vraag te stellen: 06 38632729

———

Aug 2013 Als je een behandeling voor je probleem of klacht zoekt en je wilt snel resultaat dan hoef je niet verder te zoeken: Guen begeleidt je effectief en met vertrouwen door een inspirerende en verlichtende sessie heen. Guen heeft veel technieken in huis en bepaalt ter plekke welke methode voor jou het beste is. Neem mijn telefoonangst, die altijd al mijn hele leven beheerst: nog geen kwartier later kon ik mij het paniekgevoel niet meer herinneren! Weg! En er iets heel moois voor in de plaats gezet…Wat mij ook bijzonder aanspreekt aan deze vorm van therapie is dat het een zelfhulpmethode betreft: Guen leert je de technieken en je weet: je kunt het zelf! Een heel waardevolle en krachtige ervaring.
M. van den Water

Maart 2013 Mijn hele leven ben ik al onzeker om mijzelf te laten zien. Deze chronische onzekerheid beheerste behoorlijk mijn leven. Ik durfde niet te gaan staan voor wie ik ben en voor wat ik in huis heb. Door een EFT-sessie met Guen die zij combineerde met de TAT-houding waarmee we teruggegaan zijn naar mijn innerlijke kind, ben ik absoluut niet meer bang om bijvoorbeeld te solliciteren of een assertief gesprek aan te gaan. Bovendien hebben we een aantal enkelvoudige angsten aangepakt, die zijn nu definitief opgelost. Onlangs mocht ik de Matrix-methode ervaren: een diepgewortelde faalangst kon ik daardoor een beeld geven en buiten mijzelf plaatsen. Wat een opluchting gaf dat! Het gaat me nu heel goed en ben trots op mezelf!
Het zijn niet alleen de kennis en de therapieën die Guen toepast waardoor je heelt, maar vooral de manier waarop Guen met je bezig is: bevlogen, gedreven en met liefde helpt zij je werkelijk snel en effectief van je klachten af.
Mocht ik zelf nog negatieve ervaringen krijgen dan heb ik nu ook het gereedschap in handen om deze aan te pakken. Ik ‘EFT’ zelf regelmatig.
Angela P.

Geef een reactie